zondag 16 september 2007

Akshay houdt van eten

Akshay is een klim- en bouldermaatje. Akshay houdt niet alleen van klimmen en boulderen, maar ook van eten. Dat wisten we allang. Hij kan ook lekker koken; als we een weekje op klimvakantie gaan dan maakt hij (met hulp van z'n vader aan de telefoon) prima eten klaar.


Hoeveel hij van eten houdt bleek afgelopen dinsdag weer eens heel duidelijk. We waren aan het klimmen in de Globe, in Den Haag. Zo tegen het eind van de avond, toen 'ie op het punt stond om aan een 6a te beginnen, zei hij plotseling: "ik heb zin in appeltaart". En inderdaad, even later zat hij aan de appeltaart (wel nadat hij de 6a had uitgeklommen). Hij wist er zelfs nog een rationele verklaring voor te geven, iets met moe zijn en energie nodig hebben.

2 opmerkingen:

  1. hmpf! Vandaag heb ik slechts wat restjes chinese gebakken rijst van gisteren en gewokte sla gegeten (met oestersaus en sesamolie). Meestal overleef ik op voer uit de magnetron en de bedrijfskantine. Mijn reputatie wordt hier schromelijk overdreven.

    Maar Frans, nu we het er toch over hebben: waarom doe je niet wat nuttigs en zet je niet wat lekkere Lao recepten op je weblog?

    P.S. Abby! Gefeliciteerd met je kersverse echtgenoot! Jullie leve nog lang en gelukkig!

    BeantwoordenVerwijderen