vrijdag 25 mei 2007

Naar Engeland

Vorig weekend zijn we dus met de heren van Kot Eenboo naar Engeland geweest. Op bezoek bij Martin. Vrijdagavond heen, zondagmiddag terug. Dat vliegen kost tegenwoordig bijna niks meer, nog geen zeventig euro voor een retourtje.

We hadden perfect weer. Tuurlijk, het regende (het is immers Engeland), maar alleen als we ergens binnen waren. In de kroeg (saaie voetbalwedstrijd kijken), in het restaurant (heet Indiaas eten), in de kerk. Huh? Kerk? Jawel, Martin zingt in het Royal Leamington Spa Bach Choir en die hadden net dat weekend een optreden. In de kerk dus. Volgens onze kenner Jos was het koor niet slecht, maar toch een beetje blurry toen het staccato had moeten zijn.

Jos heeft een neefje dat binnenkort negen jaar wordt. Dus Jos had een kadootje gekocht: Explosive Experiments. Leuk. Nou, daar dacht de veiligheidscontrole van Coventry Airport toch anders over, toen Jos dat in zijn handbagage mee probeerde te nemen... Gelukkig mochten we Jos nog wel meenemen, maar de helft van de explosieven moest 'ie achterlaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten