donderdag 17 mei 2007

Tags plakken

Vandaag vrij. Lien niet, die is tomaten plukken. Dus Philip en ik hebben het rijk alleen. Dat is een mooie gelegenheid om mijn nieuwe tags te gaan plakken.Ik dacht: dat doe ik wel even. De eerste paar tags gingen niet zo snel, maar toen ik met de setjes bezig was was het massaproductie geworden. Maar toch: zestien schroefkarabiners, zestien setjes (dus keer twee), zeven friends (waarvan drie met snapper), vijf zekerapparaten, één helm, één nuttefrutter, één fifihaakje en één katrol, dat is zeven en zestig tags en daar deed ik mooi drie en een half uur over - zo'n drie minuten per tag. Maar natuurlijk heb ik niet alleen maar zitten te plakken al die tijd. Tussendoor moest er gegeten worden, en de peuter wilde ook aandacht. Het lukte Philip zelfs een paar keer om te helpen plakken!

2 opmerkingen:

  1. Kijk, dat kan ik nou niet doen he, al dat klimmateriaal zomaar op de vloer. Ik ben als de dood dat de katten hun nagels erin zetten. En dat, terwijl het er zo mooi uitziet, al die spullen zo naast elkaar...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dat je die slippers ook moet taggen overigens.

    BeantwoordenVerwijderen