woensdag 27 juni 2007

Ruzie met de scooter en boulderen

Het botert nog niet zo tussen de nieuwe scooter en mij.

Vandaag was Lien voor het eerst met de nieuwe scooter naar haar werk. En daarna naar kennisjes. En daarna pas een keer naar huis. Ondertussen zaten Philip en ik thuis ongeduldig te wachten. Ik wilde namelijk gaan boulderen, en ik kan Philip nog niet alleen thuis laten. Ik kan 'm natuurlijk wel meenemen naar de klimhal, dat is wel leuk voor hem (en voor het personeel), maar dan kom ik niet meer aan boulderen toe. En ik moet nog wel trainen voor de BBX!

Toen Lien eindelijk thuis kwam en de scooter in de schuur zette kwam ik er een beetje ongeduldig naast staan. Ik dacht nog: "goh, die scooter ruikt een beetje typisch". Maar dat was dus mijn broek, die tegen de hete uitlaat hing. Zodat er nu een groot gat in mijn nieuwe klimbroek zit. Die heb ik pas twee maanden geleden in Orpierre gekocht. Grr.

Gelukkig heb ik nog wel een boulderprojectje kunnen scoren. Eén van de laatste vijfjes die ik nog had openstaan. Ik had 'm al vaak geprobeerd, maar ik viel er steeds op dezelfde plek uit. Het bleek uiteindelijk helemaal niet moeilijk te zijn - niet een dyno en paniekerig naar de greep graaien, maar gewoon netjes gaan staan. Dan kan je de greep heel rustig vastpakken. Maar het was uiteindelijk ook het enige boulderprobleem dat ik vandaag scoorde.

Zaterdag dus BBX. En BAZ komt er ook weer aan! 't Is op 25 augustus. Bij de klimhal waren ze er promotiemateriaal voor aan het ophangen. De inschrijving is deze week geopend. Ik heb me meteen ingeschreven.

1 opmerking:

  1. Oh neeeee, niet je nieuwe klimbroek!!? Daar gaat je Moister Management :-( Wilde ook komen boulderen gisteravond, maar t liep nogal uit op t werk. Heb maar thuis geboulderd: aan de eettafel! :-) Tot zaterdag bij BBX

    BeantwoordenVerwijderen