zaterdag 28 juli 2007

Boulderprijs

Ik doe al anderhalf jaar ofzo mee aan de boulderladder van De Klimmuur Den Haag. Dit keer is de inspanning niet voor niets geweest. Na anderhalve maand zwoegen is het me gelukt om als eerste te eindigen in trede vier. En daarmee maakte ik kans op een mooie prijs: een gigantische rugzak van sponsor Quechua. De prijs werd tijdens de kickoff van de nieuwe boulderladder verloot onder de aanwezige trede-winnaars. De winnaar van trede vijf en ik waren de enige trede-winnaars die waren komen opdagen. De organisatie besloot om de winnaar aan te wijzen door een munt op te gooien. Ik koos kop, en zowaar, het werd kop. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een rugzak waar (met een beetje moeite) Philip in past.

1 opmerking:

  1. HEY GEFELICITEEEEEEERD! Met je overwinning, maar ook met de vorderingen die je maakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen