zondag 30 december 2007

Kadootjes voor Philip

Philip was begin december jarig. Hij is drie jaar geworden. Als je jarig bent dan krijg je kadootjes. De twee mooiste kadootjes verdienen het om op deze blog genoemd te worden.

Abby had een verassing. In een mailtje over een andere verjaardag stond een P.S.:

P.S. Frans, ben je a.s. vrijdag in de hal? Ik heb ook iets leuks voor
Philip...


Natuurlijk kwam ik die vrijdag, en ik nam Philip mee zodat hij zelf zijn kadootje in ontvangst kon nemen. Het was een mok met een foto van Philip. (Ik herinner me dat ik die foto ergens eerder heb gezien. Gelukkig heeft ze niet die andere foto van Philip gekozen...)Het andere kadootje kwam van opa en oma. Eerst hadden ze Philip een step beloofd, maar het werd uiteindelijk een fiets. Hij mocht er zelf een uitkiezen bij de fietsenwinkel. En eigenwijs als hij was koos hij niet de fiets die opa, oma, papa en mama het mooist c.q. meest geschikt vonden. Maar hij is er erg gelukkig mee. En hij kan al meteen heel snel fietsen; ik moet hollen om 'm bij te houden.

1 opmerking: