zondag 30 december 2007

Geen tags meer?

Ik had ruim een half jaar geleden een setje gele tags gekocht. Met mijn naam, email-adres en telefoonnummer erop. Tachtig stuks voor twaalf pond. Om op mijn klimspullen te plakken. De meerderheid heb ik natuurlijk op mijn klimspullen geplakt. Ze zitten daar nog steeds op; ze bevallen prima.

Maar ik had meer tags dan klimspullen, zodat ik nog wat tags over had. Daar kon ik mooi andere dingen mee taggen. Bijvoorbeeld het kinderwagentje van Philip. Of mijn fototoestel. Of de fiets van Philip.

Nu zijn ze bijna op. Dus ik besloot om een nieuw setje te bestellen op www.tags4.com. Maar die site is kapot! Alleen de hoofdpagina komt op, en een vrijwel lege order-pagina. Even zoeken levert op dat de site al een paar maanden stuk is. Wat jammer. Ik hoop dat ze het over een tijdje weer doen.

1 opmerking:

  1. Andere leverancier zoeken. Ze verkopen die dingen vast heel graag.

    BeantwoordenVerwijderen