donderdag 16 oktober 2008

Lastige week

't Was een lastige week. Het is nu pas donderdag, dus de week is nog niet voorbij, maar ik denk dat ik de ellende ondertussen wel heb gehad.

Eerst werd ik een beetje ziek. Verkouden. Maar ik was niet zo ziek dat ik niet kon werken. Met een paracetamolletje en een paar kilo drop ging dat wel. En dan 's avonds thuis stomen, met een handdoek over mijn hoofd. Philip riep meteen dat ik verstoppertje aan het spelen was. Vandaag ben ik alweer bijna helemaal in orde.

En ik heb al vanaf maandag pieperdienst. Voor het eerst. Dus ik kan op elk moment van de dag (en nacht) opgepiept worden als er een probleem is op de ECT Home Terminal. 't Is toch wel wat spannend. Maar tot nu toe ben ik niet opgepiept. Dus ik kon goed slapen, wat wel prettig was gezien mijn verkoudheid.

En ik kan alsnog mee met de Rocksport naar Mallorca, omdat Harry heeft moeten afzeggen. En het mocht ook nog van de vrouw! Fijn, maar het lastige is dat ik zelf mijn vervoer moet regelen. Het ticket van Harry omboeken was namelijk nogal duur. Het lukte echter wonderwel om een ticket te vinden, en 't kost nog geen 160 euro. Vanaf Brussel weliswaar, en ook een dag later heen en een dag eerder terug. Maarja, je kan niet alles hebben.

Alleen - ik heb dus pieperdienst. Tot en met maandagochtend. Terwijl ik zondag al naar Mallorca ga. Dus ik moet de pieper aan een collega overdragen. Ze hebben bijna allemaal wel iets te doen in het weekend, waardoor ze 'm niet konden overnemen! Paniek dus. Gelukkig hebben we er uiteindelijk een mouw aan weten te passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten