zaterdag 18 oktober 2008

Nog één nachtje slapen…

Joepie, morgenochtend vertrek ik naar Mallorca! Bijna alles is ingepakt en ik ben verder helemaal klaar voor een weekje klimmen in een aangenaam klimaat.

Maar voor het zover is moet ik de quiche op tijd uit de oven halen (altijd een risicovol iets bij mij). En ik heb vannacht de pieper nog. Het is weliswaar de derdelijns pieper, terwijl de tweedelijns pieper in handen is van onze meest ervaren collega, maar toch. Morgenochtend ga ik eerst die pieper wegbrengen, en dan is het op naar het vliegveld.

Voor de poezenliefhebbers onder de lezers: Ik heb Lien op het hart gedrukt om toch vooral af en toe de poezen eten te geven. Er staan voldoende blikjes klaar, en de emmer met droge brokjes is ook helemaal vol. Ik zal ook wel een paar keer naar huis bellen en haar dan aan de poezen herinneren.

O shit, de quiche!

2 opmerkingen:

  1. Poezen en eten in 1 zin lijkt me bij Lien op zijn minst net zo risicovol als quiches in de oven zetten... :-) Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel!

    Het risico met Lien en de poezen valt wel mee. Ze is namelijk ook wel weer zo lief dat ze het niet over haar hart kan krijgen om zelf een beest dood te maken. Ook al wil ze 't nog zo graag opeten.

    BeantwoordenVerwijderen