zaterdag 2 juni 2007

Verjaardag van Lukien

Gisteren was Lukien jarig en vandaag vierde ze dat. We zouden met z'n drieën gaan, maar Lien was erg moe en voelde zich niet zo lekker, zodat ik alleen met Philip ging. Het feestje was weer in Reeuwijk. Dat is erg leuk, want het huisje is aan het water en ze hebben een zeilboot. Die werd ook enthousiast gebruikt. Het leek me leuk om met Philip te gaan zeilen. En zowaar, er was nóg een peuter te gast, en haar ouders hadden een reddingsvest op peuterformaat bij zich. En daar paste Philip prima in.



Abby en Wilfred waren er ook. En dat is mooi, want Wilfred kan heel goed zeilen. Dus even later zaten we met z'n vieren in de boot. Abby, Philip en ik in de bak en Wilfred aan het roer en de touwen. Philip vond het geweldig. Natuurlijk wilde ik zelf ook wel even sturen. Alleen was Philip nogal eenkennig vandaag, dus hij wilde ook op het stuurbankje. En niet alleen dat, hij stond erop dat hij ging sturen.



Buitenlucht maakt hongerig. Lukien had voor eten gezorgd, maar Philip wilde geen couscous en ook geen aardappeltjes. Dus was hij op het toetje en op chocola aangewezen. Nou, vooral dat laatste is geen enkel probleem voor hem.

Posted by Picasa

1 opmerking:

  1. En nu ook op mijn weblog: een glimlachende Philip!

    http://www.photoblog.com/user/abbynews/2007/06/02#comments

    BeantwoordenVerwijderen