maandag 8 oktober 2007

Abby en Wilfred

Abby en Wilfred zijn getrouwd. Zoals Abby zelf zegt: “Ik ben niet meer beschikbaar.” Kijk hier maar eens.

Ze zijn allebei echte klimmers; zo hebben ze elkaar ook leren kennen. Direct na de huwelijksceremonie zijn ze naar Fontainebleau afgereisd om te boulderen. (Maar natuurlijk ook om de huwelijksnacht in een romantisch hotelletje in Fontainebleau-Ville door te brengen…)

Hij heeft haar ten huwelijk gevraagd terwijl ze ergens aan een rots hingen, tientallen meters boven de grond. Zij was zo blij dat hij het eindelijk vroeg, dat ze bijna de ring liet vallen. (Het gerucht gaat dat hij eigenlijk, om indruk te maken, een 6a wilde voorklimmen, terwijl zij hem zou zekeren, en dan zou hij op het moment van de sleutelpassage haar ten huwelijk vragen. Het schijnt dat hij dat uit veiligheidsoverwegingen toch maar niet gedaan heeft. Plus dat het zo lastig is om dan op één knie te gaan.)

Ik heb speciaal voor Abby en Wilfred een paar foto's van ze opgezocht; klik maar eens op onderstaand plaatje. Je kan zien dat ze stoere klimmers zijn, en toch ook een lief stelletje. (Ik kon helaas maar één foto vinden van Abby met lang haar.)

Abby en Wilfred

1 opmerking: