zondag 28 oktober 2007

Rocksport Paklenica

Ik ben een week lang verstoken geweest van internet-toegang. Dat kwam doordat ik die tijd aan mijn andere grote hobby heb besteed. Ik was namelijk op klimvakantie. In Kroatiƫ. We zijn met de regio Haaglanden van de NKBV gaan klimmen in Nationaal Park Paklenica. Dat is toch wel een heel mooi klimgebied. Het weer werkte niet helemaal mee, zodat we ook een dagtripje naar Zadar hebben gemaakt, en op een andere dag een lange klauter-wandeling die in het stikdonker eindigde. Maar ondanks de storm en de regen hebben we toch een aantal mooie klimdagen gehad.De komende dagen zal ik, waarschijnlijk ietwat onregelmatig, in dit blog verslag doen van deze vakantie. Mijn foto's kan je alhier bewonderen. Ik publiceer niet meteen al mijn foto's; ik voeg ze toe zodat ze in de pas lopen met het verslag. De foto's van de eerste dag (de heenreis) heb ik wel alvast geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten