woensdag 26 november 2008

ICT To The Top

Bij mijn werkgever werkt een fanatieke alpinist, Ronald Wiericx. Hij gaat regelmatig met beroepsavonturier Wilco van Rooijen bergen beklimmen. Zoals kort geleden nog, naar de K2 (wat helaas niet helemaal goed ging voor Wilco). En nu heeft die collega het plan opgevat om samen met een aantal collega's naar de top van de Mont Blanc te gaan. Onder begeleiding van de organisatie van Wilco van Rooijen: Naar Nieuwe Hoogte.

Ik heb misschien wel belangstelling om mee te gaan. En gisteravond was er een informatie-bijeenkomst. Met pizza. In Eindhoven. Dat kwam wel goed uit, want ik had vorige week mijn klimschoentjes en pofzak in Eindhoven laten liggen.

't Is nogal een onderneming. We gaan maar één weekje naar Chamonix, maar we moeten al zowat een half jaar daarvoor beginnen met trainen. Fysiek en mentaal. En er moet een teamgeest gesmeed worden, enzo. Bovendien kost het ook nogal wat, ik denk dat ik moet rekenen op zo'n drieduizend euro. Ik weet dus nog niet of ik mee ga.

Maar in ieder geval heb ik gisteravond pizza gegeten en heb ik mijn klimschoentjes en pofzak weer terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten