zondag 30 november 2008

Slapend rijk worden

Ik loop sinds kort pieperdienst. Zo ongeveer eens in de maand heb ik een week lang een pieper bij me. Zeven dagen keer vierentwintig uur. En daar word ik voor betaald. Slapend rijk worden is overdreven, maar het is wel slapend geld verdienen.

De RDS HT-pieper


Maarja, als er dan iets mis gaat met de software van de ECT Home Terminal, en ze kunnen het niet zelf oplossen, dan gaat dat ding dus piepen. En hard ook. Dat kan letterlijk op elk moment van de dag (en nacht!) gebeuren. En dan moet ik dat probleem gaan oplossen. Dat kan ik gelukkig vanaf thuis; ik hoef er niet voor naar kantoor.

Tot nu toe ben ik nog maar één keer opgepiept. En ook nog op een zeer vriendelijk moment: afgelopen zaterdag, om kwart over acht 's ochtends. Er kwam zelfs niet meteen een geïnteresseerde peuter kijken en mij afleiden, want die is bij z'n opa en oma aan het logeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten