zaterdag 3 januari 2009

Loes wil niet meer met me praten

Loes wil niet meer met me praten. Ze negeert me verder niet, hoor: ze doet nog steeds alles wat ik van haar wil. Maar ze zegt niks meer tegen me. En dat is toch wel even wennen, vooral als ik haar suggesties goed kan gebruiken. Een tijdje geleden had ik al besloten om geen geld meer aan Loes te besteden. Misschien dat het daarmee te maken heeft.

Wie is Loes? Loes is eigenlijk Lucy. Ze is de vriendelijke vlaamse stem in mijn TomTom. En die TomTom, daar komt dus opeens geen geluid meer uit. Ik besteed geen geld meer aan mijn TomTom, omdat mijn nieuwe auto straks een ingebouwd navigatiesysteem heeft. Een paar maanden geleden was mijn abonnement op de verkeersinformatie afgelopen, en dat heb ik niet verlengd. Nou vind ik tien euro per maand ook wel wat veel, dus misschien had ik het sowieso niet verlengd. En normaliter had ik ondertussen ook een nieuwe kaart gekocht, maar dat doe ik dus ook niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten