zaterdag 31 januari 2009

Wat een vrijdag

Pff. Wat een dag, die vrijdag. Vol afwisseling, ups en downs.

Eerst werk. Ik wilde van verder met mijn hoofdproject, maar dat is niet gelukt. Bijna de hele dag werd ik lastig gevallen met kleine en grote problemen. Zo was er een probleem met een onlangs opgeleverd stuk software. Daar hadden maar liefst vier collega's aan gewerkt. En die waren vandaag allemaal vrij; de enige aanwezigen wisten er eigenlijk niets vanaf. En aan de kant van de klant was de man die er alles van weet ziek. Grmbl.

Dan thuis. Joepie, de G1 is er! Ik ging er natuurlijk meteen mee spelen, dus ik was pas om een uur of acht bij de klimhal.

Het is druk in de klimhal
Daarna de klimhal. Het was druk. Inklimmen in een vijfje, dat ging prima. Even later een zesje. Ging ook wel, maar toen ik weer beneden was stond ik te trillen op mijn benen. Terwijl ik thuis nog vier boterhammen gegeten had. Ik ben niet ziek, maar ik ben ook niet op volle sterkte. Later de witte 6c die ik al eens eerder gedaan had; die ging weer zoef-zoef. Alleen heb ik de traverse aan het einde weer niet gedaan, omdat je dan bij het verkeerde touw uitkomt. Weer beneden bleek dat ik daardoor een biertje had misgelopen, want een toevallige toeschouwer had, al kijkende, gezegd dat 'ie me zou trakteren als ik het zou halen. Nog later stuurde Akshay me een 7a in, in de korte overhang. Ik kwam tot ongeveer een-derde. Akshay had 'm bijna helemaal uitgeboulderd.

Tenslotte weer thuis. Ik zit nog met de G1 te spelen. Mijn Google-account aan te passen. Te bloggen. Hee, het is al bijna drie uur 's nachts! Aargh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten