donderdag 26 februari 2009

De kredietkrisis is voorbij

Trouwe lezertjes van dit blog hadden het vast al eens gezien: advertenties. Ik verhuur onder meer de ruimte tussen de artikeltjes van dit blog aan Google. Die zet daar advertenties neer. Elke keer dat iemand dan op zo'n advertentie klikt, betaalt de adverteerder wat aan Google. En ik krijg een deel van de opbrengst.

Sinds enige tijd verhuur ik ook ruimte in de RSS-feed van dit blog. Helaas moet ik toegeven dat dat nog niet zo winstgevend is. Er heeft werkelijk nog nooit iemand op een advertentie in de RSS-feed geklikt.

Ondertussen stromen de dollars binnen. Sinds mei 2007 heb ik al ruim vijf dollar verdiend. Ik moet nog wel even op mijn geld wachten, want ze betalen pas uit als ik bij de 100 dollar ben. Ik hoop maar dat de koers van de dollar niet al te ver wegzakt.

Adsense inkomsten


Het begon eigenlijk pas in 2008 een beetje te lopen. Zo verdiende ik in juni maar liefst $1,25 en in september $0,80. Maar toen barstte de kredietkrisis in volle omvang los. Mijn inkomsten liepen snel terug. In december was 't nog maar $0,08 en in januari helemaal niks meer.

Gelukkig kan ik nu vaststellen dat de kredietkrisis voorbij is. In februari heb ik alweer $0,36 verdiend - en februari is nog niet eens afgelopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten