zaterdag 14 februari 2009

Step weg

Het is vreselijk. De step van Philip is weg. En hij had 'm nog maar net twee maanden. En hij was er zo blij mee. Philip vindt het heel erg dat zijn step nu weg is.

Step is weg


Afgelopen woensdag bracht ik Philip naar school. Hij wilde op de step. Bij school zette ik de step even bij de deur, terwijl ik Philip naar binnen bracht. Maar toen ik naar huis ging vergat ik de step mee te nemen. Dat merkte ik pas 's avonds, toen ik weer thuis kwam. De step stond namelijk niet op z'n gebruikelijke plaats in de gang. We zijn meteen gaan zoeken, maar hij was weg.

De afgelopen dagen heb ik zo ongeveer heel de wijk afgezocht. Zonder resultaat. Ik heb ook een papiertje opgehangen bij het winkelcentrum; heel misschien dat daar een reactie op komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten