vrijdag 27 februari 2009

Vol ongeduld...

Vorig jaar augustus hield mijn Saab ermee op. Al gauw besloot ik een Prius te leasen, en dat vertelde ik begin september aan mijn werkgever. Dat veroorzaakte een offerte-gebeuren dat tot november duurde.

Medio november kreeg ik een mysterieus mailtje. Van een mij onbekende dame. Het subject was niet meer dan een rijtje cijfers: 112645. De enige inhoud was een attachement: 00012339.doc. Normaliter verdwijnen dat soort mailtjes direct in de spambak, maar deze was in mijn inbox terecht gekomen.

Het email-adres van de afzender eindigde op @century.nl. Dat is de lease-maatschappij. Het Word-document bleek een bevesting te zijn dat de auto besteld was. Joepie! Bij een dealer in Groningen. Pff, kon 't niet nog verder weg? En de verwachte afleverdatum was 1 maart. Grmbl, nog drie en een halve maand wachten.

Zo ziet 'ie er uit
(foto overgenomen van www.toyota.nl)


Begin februari ging ik maar eens bellen met de dealer. 't Bleek dat de auto op de 25e verwacht werd. Plus vier dagen voor de formaliteiten en het poetsen. Dan kon ik 'm inderdaad begin maart ophalen. Ik gaf ze mijn telefoonnummer, zodat ze me konden bellen zodra de auto er is.

Het werd 25 februari. Geen telefoontje. Het werd 26 februari. Geen telefoontje. Vol ongeduld belde ik op 27 februari zelf maar weer eens. Wat bleek? De auto is er nog niet! Aargh! Hij wordt nu begin volgende week verwacht. En ik was al de dagen aan het aftellen… :-(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten