woensdag 18 februari 2009

Googlephone, deel 1: Alweer een nieuwe telefoon?!

T-Mobile is zó blij met mij dat ze me elk jaar een nieuwe telefoon geven. En daar was het laatst weer tijd voor. Ik had mijn zinnen gezet op de G1. Dat is een smart phone, de eerste met Android. Android is een besturingssysteem voor mobiele telefoons, open source, en min of meer van Google.

Android logo


Net toen ik in aanmerking kwam voor contractverlenging, en dus een nieuwe telefoon, kwam de G1 op de Nederlandse markt. En ook nog eens bij T-Mobile. Het kon niet beter. Per eind januari zou 'ie leverbaar worden; anderhalve week daarvoor kon ik 'm al via de webshop van T-Mobile bestellen.

Het was nog wel even de vraag wanneer en hoe ik 'm precies zou krijgen. Vooral hoe. Of eigenlijk: waar. Ik had namelijk bij de bestelling opgegeven dat 'ie thuis bezorgd moest worden, maar ik wilde 'm bij nader inzien liever op kantoor ontvangen. Het lukte me niet om dat via de webshop te veranderen. T-Mobile zei dat ik het met het bezorgbedrijf kon regelen, maar daar kenden ze mijn bestelling helemaal niet. En dat bleek de kloppen, want niet dat bedrijf, maar gewoon de KPN bezorgde het pakketje. Bij de buren, want ik was niet thuis.

Wordt vervolgd.

1 opmerking: