vrijdag 14 maart 2008

Nutteloze fotoreportage

Ik hoef niet altijd nuttig of zelfs maar zinvol bezig te zijn.

Te Havens 2801 wordt gebouwd. Althans, dat zijn ze aan het voorbereiden. Er komt een of ander distributiecentrum. Jammer genoeg doen ze dat precies op de route van onze dagelijkse middagwandeling. Die hebben we dus moeten aanpassen. We kunnen ons nog net langs het hekwerk wurmen.

Op een gegeven moment besloot ik om de ontwikkeling van de bouwwerkzaamheden vast te leggen. Elke dag tijdens de middagwandeling maak ik een foto op een welgedefiniëerde plaats en in een welgedefiniëerde richting.Natuurlijk lukt het niet om élke dag een foto te maken. In het weekend werk ik normaliter niet, en ik ga niet speciaal voor de foto naar kantoor. En soms regent het zo hard dat we niet gaan wandelen. En ik ben een weekje ziek geweest. En af en toe ben ik elders, op de Maasvlakte ofzo (daar zijn overigens ook leuke foto's te maken).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten