vrijdag 18 april 2008

Alweer vakantie

Ik ben nog maar net terug uit Laos en Thailand, en vanavond moet ik alweer op vakantie. Dit keer niet met vrouw en kind, maar met een paar klimmers. Naar het zuiden van Frankrijk. Om, jawel, een week te gaan klimmen.

Ondertussen moet ik de daaropvolgende vakantie ook alweer regelen. Zo krijg ik natuurlijk nooit rust! 't Is weer een klimvakantie, op Mallorca dit keer. In oktober pas. Maar we gaan met het vliegtuig, en de organisatie wil, vanwege het goedkoop boeken, nu al weten of ik mee ga. Dan moet ik natuurlijk weer eerst vrij vragen aan de baas, dezelfde die me vorige maand al zeven weken aaneengesloten vrij gegeven heeft.

De baas deed er niet moeilijk over. Niet zo verbazingwekkend, eigenlijk. Ik ben dan namelijk nog niet door mijn voorraad vakantiedagen heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten