maandag 28 april 2008

Kampeerblessure

Vorige week heb ik een kampeerblessure opgelopen. Bij het instappen in de tent lukte het me om mijn duim te verzwikken. Au. Ik had geen zin om 't te gaan koelen, want ik wilde gaan slapen en ik had mijn schoenen al uit enzo. Maar er kwam meteen een ei opzetten. Toen ben ik toch maar, zachtjes zuchtend en klagend, naar de kraan gelopen en heb mijn hand 20 minuten onder koel water houden. Gelukkig hadden ze niet alleen ijskoud water op de camping, maar ook heet water, en het lukte me vrij makkelijk om koelwater met de juiste temperatuur te maken.

Ik kon niet meer goed knijpen. Slecht nieuws! Het was namelijk een klimvakantie. En bij klimmen moet je zo af en toe kunnen knijpen. Maar gelukkig had ik bij het klimmen en bij het zekeren geen last van mijn blessure.

Een week later. Ik was ondertussen weer thuis. Lien ging mij masseren. Heerlijk. Maar dan wil ze ook dat ik haar ga masseren. Niet dat ik dat erg vind, hoor. Maar blijkbaar gebruik je je handen bij klimmen anders dan bij masseren. Het deed pijn! Verdorie. Gelukkig kon ik nog wel met mijn andere hand masseren, zodat mijn relatie ook weer gered was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten