vrijdag 18 april 2008

Nieuwe verslaving

Zoals de oplettende lezertjes weten heb ik tijdens de vakantie in Laos en Thailand de eerste drie Discworld-boekjes gelezen. Nou, dat was dus het begin van een nieuwe verslaving:Equal Rites heeft wat waterschade opgelopen (maar is nog wel bruikbaar, gelukkig). Dat gebeurde toen ik ermee in Bangkok liep. Ze gingen daar opeens nieuwjaar (Songkran) vieren. Dat vieren ze vooral door met water te gooien (zoals de oplettende lezertjes weten).

Toen ik thuis kwam heb ik gauw nog een paar willekeurige delen gekocht (Hogfather, The Fifth Elephant en Thief of Time). Helaas ben ik zo'n neurotische nerd die persé de boekjes in de juiste volgorde wil lezen (hoewel, gebaseerd op de eerste drie, dat niet echt nodig is). Dus heb ik vandaag nummers 4, 5 en 6 gekocht: Mort, Sourcery en Wyrd Sisters. Nu maar eens kijken of Mort de Rocksport overleeft.

1 opmerking:

  1. Jaaa, eindelijk iemand die het snapt! M. verklaart me voor gek dat ik de volgorde wil aanhouden...

    Toch wel suf van je dat je 4,5 en 6 gekocht hebt. Ok, 4 wil je natuurlijk snel lezen, maar 5 en 6 had je van mij kunnen lenen. Of wil je ze ook echt allemaal zelf hebben? Ik had in ieder geval meer gehad aan deel 9,10 en 11 :-). Wat meteen aangeeft dat je 7 en 8 van mij kunt lenen, mocht je ze nĂ­et zelf willen hebben. En overigens ook 16 en 18, want zoals gezegd, M. geeft niks om volgordes.

    BeantwoordenVerwijderen