woensdag 6 februari 2008

Playstation

We (Philip en ik) hebben een paar weken geleden een Playstation 2 gekocht. 't Was de voordeligste keuze. De Wii is chronisch uitverkocht, de Playstation 3 is veel te duur, en de Xbox is ook niet goedkoop (en bovendien van Microsoft).Lien vond het maar nauwelijks goed, maar toen ze eenmaal met Gran Turismo 4 aan het racen was, vond ze het toch wel leuk. Sterker nog, ik had soms moeite om haar voor te blijven.

Ondertussen heb ik er ook een stuurtje bijgekocht. En dat vind Philip weer heel leuk.Maar dan die knopjes rechts op de controller, he. Daar heeft Philip zo z'n eigen naampjes voor. De X aan de onderkant heet “X” (als ik kruisje zeg dan corrigeert Philip me meteen). Het vierkantje links heet “raam”, en de cirkel rechts heet “ballon” (en nee, “bal” is niet goed). Tenslotte heet het driehoekje bovenaan… “groen”.

1 opmerking:

  1. Dat rondje is toch ook geen bal? Een bal is dicht. Een ballon, daar kun je een beetje doorheen kijken.

    En heb je gezien dat van de vier kleurtjes de groene het meest uitgesproken is? Ik vind het maar logisch, die Philogica.

    BeantwoordenVerwijderen