zaterdag 23 februari 2008

Fietsen of stilstaan? Of allebei?

Als ik naar de supermarkt in de buurt wandel dan wil Philip graag mee. Op de fiets. Hij mag met zijn fietsje in de AH crossen.

Op het parkeerterrein zijn wat regenputjes. En stroken tegeltjes die net wat dieper liggen dan het asfalt, zodat het regenwater naar de putjes stroomt. En als Philip precies over zo'n strook fietst, dan kan het gebeuren dat de zijwieltjes het achterwiel van de grond tillen. En dan kan hij fietsen wat hij wil, maar dan blijft hij op precies dezelfde plek staan. Zie ook youtube.

2 opmerkingen:

  1. Waarom laat je je lezers eigenlijk klikken naar een youtubefilmpje, wanneer het zo makkelijk is om het hele filmpje gewoon in je blog-entry op te nemen? Ziet er nog leuk uit ook (vind ik dan...).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat bedacht ik me ook, net nadat ik de blog entry gepost had. :-(

    BeantwoordenVerwijderen