dinsdag 29 juli 2008

Nieuwe meubeltjes voor Philip

Vroeger stond er een babybed in de kamer van Philip. Toen La (één van de vele zusjes van Lien) hier kwam logeren, in 2006, kwam mijn oude bed daarbij. Later verdween het babybed naar zolder. Maar zo'n grotemensenbed is toch wat groot voor een peuter. Los nog van het feit dat hij tot voor kort niet eens in zijn eigen kamer wilde slapen. Maar tegenwoordig wil hij wel in zijn eigen kamer slapen. Zodat we afgelopen weekend besloten om eindelijk eens een echt kinderbed voor Philip te kopen. Dus op naar de IKEA.

We kwamen thuis met een nieuwe Leksvik, een mooi houten meegroeibed. Mijn oude bed verdween naar zolder, en Philip's nieuwe bed kwam daarvoor in de plaats. Voorlopig in de kortste stand.

't Gekke is dat we apart een lattenbodem en een matras moesten kopen. Die matras bestaat uit drie delen: een groot stuk voor de kortste stand, en twee verleng-stukken voor de middelste en langste stand.

We hebben ook maar meteen een nieuw dekbed en een nieuw kussen gekocht. Inclusief overtrek, die Philip natuurlijk zelf mocht uitkiezen.

Philip in zijn nieuwe bed


Maar we hadden nog meer gekocht voor Philip. Een nachtlampje (een groene spookbol); als die aanstaat dan hoeft de lamp in de gang niet meer aan. En het nachtkastje waar die groene bol op staat (maar € 4,50).

En als klap op de vuurpijl: ook nog een fauteuil voor Philip.

Philip in zijn nieuwe fauteuil, met masseuse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten