woensdag 23 juli 2008

Ziek

Ben ziek. Zit al sinds maandag thuis. 't Gaat gelukkig al weer wat beter.

Doe de computer aan. Zit eerst een kwartier wezenloos naar het scherm te staren. Probeer me dan te herinneren waarom ik 't ding eigenlijk aangezet had. Lukt niet.

Ga van pure ellende maar rss feeds lezen. De Bad Astronomer schrijft over een luipaard die een krokodil vangt. De foto's laadden bijzonder langzaam, maar toch nog sneller dan ik denken kon.

De peuter heeft geleerd hoe hij met de ene DECT-telefoon de andere kan bellen. Beleeft er veel plezier aan om mij op te bellen. Terwijl ik maar drie meter verderop zit. En dan zet 'ie 'm ook nog op de luidspreker. Nu zit de peuter heel geconcentreerd zijn boterham met hagelslag op te eten.

Ik begin gek te worden. Gisteren wilde ik de tv wat harder zetten. Ik kon niet bij de afstandsbediening, dus ik beeldde me in dat ik die al in mijn hand had en op het knopje voor het volume drukte. Ik was helemaal verbaasd toen de tv daar niet op reageerde.

Tijd om te stoppen. Dit stukje schrijven heeft me meer dan een kwartier gekost.

3 opmerkingen:

 1. ocherm, dat klinkt echt heel ziek. Al wat beter vandaag?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee. Wilde vandaag weer gaan werken, dacht gisteravond dat 't wel weer kon, maar slecht geslapen en vanochtend weer alleen maar hoofdpijn enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, 'k dacht dat ik de enige zieke was. Heb soortgelijke ervaringen, hoewel minder dramatisch; 'k zocht gisteren naar de zwarte afstandsbediening voor de tv. 'k Kon lang zoeken. Want we hebben nl. geen zwarte afstandsbediening :-p (alleen maar grijze)...
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen