woensdag 11 juni 2008

Vlucht CI66 is geannulleerd - 5

We zijn al bij deel 5 van de serie Vlucht CI66 is geannulleerd. Deel vier staat hier.

In het vorige deel hadden we Lien en Philip dinsdagavond achtergelaten in Vientiane, waar ze net de bagage hadden opgehaald. Die nacht hebben ze in een hotel in Vientiane geslapen.

Het vliegtuig naar Sam Neua gaat maar twee keer per week: op dinsdag en op zaterdag. De vlucht van dinsdag hebben ze gemist, en ze willen niet tot zaterdag wachten. Wat nu?

Rond half twee vanmiddag belde ik maar eens naar Lien. Dan is het half zeven 's avonds in Laos. Zoals ik al verwachtte had ze besloten om naar Xieng Khouang te vliegen. Dat is ongeveer halverwege Sam Neua. Ze had broer Tham gebeld; hij zou met de auto naar Xieng Khouang komen om haar op te halen. Maar daarna hoorde ze niets meer van hem, en ze kon hem ook niet meer bereiken. Hmm. Toen zijn ze maar neergestreken in een hotel. Morgen zien ze wel verder.

Puur om 't een en ander een beetje op te vrolijken heb ik een foto van Tham en zijn auto opgezocht. Hopelijk is de situatie morgen zoals op de foto.

De auto van Tham


Ik had gehoopt dat dit het laatste deel in de serie zou zijn. Maar zolang Lien en Philip niet in Ban Lao zijn, is het verhaal nog niet afgelopen. Dus…: Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten