zaterdag 7 juni 2008

Tuin fatsoeneren - een maand later

Begin vorige maand heb ik een poging gedaan om mijn tuin te fatsoeneren. Dat was hard nodig. Ik had er daarna niet meer zoveel tijd voor, en het is nog lang niet klaar. Maar de voortuin zag er al redelijk netjes uit.

Ik had daar cacaodoppen gestrooid. Dat zou moeten helpen tegen onkruid. Nou, dat valt een beetje tegen.

Cacaodoppen, en toch onkruid


Heb ik het onkruid (en het gras) niet grondig genoeg verwijderd? Heb ik een te dunne laag cacaodoppen gestrooid? Of werken de doppen niet zo goed als geadverteerd? Nah, ik heb in ieder geval weer wat de doen.

1 opmerking:

  1. Het ziet er niet zo heel dik uit, je laag. Aan de andere kant: echt helemaal geen onkruid is er ook weer niet bij met cacaodoppen. En geef toe: als dit alle onkruid is van een maand, dan heeft het goed geholpen :-)

    BeantwoordenVerwijderen